Politisk interessevaretagelse.

Politisk interessevaretagelse er kunsten at vide, hvad man vil have, være til stede de rigtige steder og kende sit publikum. Vi hjælper med at lokalisere de rette fora, placere dig og din organisation i de rigtige netværk, udvalg og forhandlingsrum, så du kan få indflydelse på politiske beslutninger og rammebetingelser.

Ask, Viden, Succes og Konstruktivitet.

Hos KommPress bygger vi din politiske interessevaretagelse Viden, Ask, Konstruktivitet og Succes – også kaldet VAKSmodellen. 

Viden.

Nøglen til at påvirke en politisk beslutningsproces er at kunne dokumentere og levere viden, som kan omdannes til politik. Du skal være beslutningstagernes gode samarbejdspartner, der leverer den nyeste viden, gode argumenter til diskussioner med kritikere og opbakning, når situationen spidser til.  

Ask.

Det er nødvendigt at være helt klar på, hvad vi beder om. Derfor hjælper vi med at lave en klar beskrivelse af dit ask, som efterfølgende har stor betydning for, hvem vi skal i kontakt med, og hvilke knapper vi skal forsøge at skrue på.  

Konstruktivitet.

Vi hjælper ikke med at lave rævekager. Selvom nogle beslutningstagere ynder at være snu, viser vores erfaring, at de mest brugbare beslutninger bliver truffet, når sagens parter grundlæggende har en konstruktiv tilgang. Det handler nogle gange om at gå på kompromis. Sker det, betyder det også, at beslutningstagerne har anerkendt din betydning og derfor inddrager dig i beslutningerne.  

Succes.

Når du har fået dine mærkesager hørt eller ændret nogle politiske mål eller beslutninger, hjælper vi dig med at få det ud. Dine resultater skal fortælles til dine medarbejdere, kunder, medlemmer eller pressen. Som fullservice mediebureau kan vi sammensætte en pakke til dig, så din aktivitet kan måles, og dine interessenter forstår værdien af dit arbejde. Det kan være både intern og ekstern kommunikation, video, pressemeddelelser, SoMe og kronikker. 

Vi kan hjælpe dig med:

  • Interessentanalyse  
  • Politisk rådgivning  
  • Politisk analyse og notater 
  • Budskabstræning med talspersoner 

Kontakt Cathrine.

Citat

Cathrine Valter Reinert.

Direktør for Public Affairs

Kontakt Cathrine.

Cathrine Valter Reinert, Direktør for Public Affairs

Cathrine Valter Reinert.

Direktør for Public Affairs

Ofte stillede spørgsmål.

Public Affairs eller politisk interessevaretagelse er kunsten at vide, hvad man vil have, være til stede de rigtige steder og kende sit publikum.

Hos KommPress er tilgangen, at konstruktive bidrag til de politiske processer skaber størst sandsynlighed for succes.

De politiske beslutningstagere har indflydelse på både regulering, tilladelser og midler. Virksomheder og organisationer har ofte interesse i at få indflydelse på de rammer, de arbejder under.

Det kan også gælde i forhold til helt konkrete spørgsmål som f.eks. offentlige tilskud eller indkøb.

Ved selv at være lyttende og bidrage med viden. Beslutningstagere har ofte meget på tapetet og er i berøring med mange, der forsøger at gøre deres indflydelse gældende.

Derfor er det først og fremmest vigtigt at kende deres situation og bidrage med den viden, der kan hjælpe dem med at nå deres politiske mål.

Andre ydelser.

Har du behov for yderligere hjælp, eller var det ikke det, du søgte?

Du kan læse om vores andre ydelser for at finde den rette løsning.

Krisekommunikation.

Vi hjælper dig, hvis du står i en krise eller en anden forretningstruende situation, der kræver hurtig handling.

Content.

Vi hjælper med at skabe resultater med dine historier på websites, i nyhedsbreve og på SoMe.

Kampagner.

Vi hjælper dig, hvis du står i en krise eller en anden forretningstruende situation, der kræver hurtig handling.

Sammen skaber vi
resultater med dine historier.