Content.

Gode historier er hovedingredienser i succesfuld kommunikation med dine målgrupper. Vi producerer indhold, drifter platforme og sikrer data, som baner vejen for endnu flere resultater – hvad end det er indlæg på jeres hjemmeside, i nyhedsbreve eller på sociale medier. 

Vi skaber resultater med levende content, SEO, Google Ads og data

Gode historier om din virksomhed, dine medarbejdere og din mission er vejen til succesfuld kommunikation, men det er mindst lige så vigtigt, at historierne kommer ud at leve på de rigtige platforme – der, hvor dine målgrupper, kunder og samarbejdspartnere er. Hos KommPress udvikler og producerer vi indholdet, driver dine platforme, administrerer annoncer og sikrer den data, der skaber fundamentet for endnu flere resultater.  

Skab det rette mix af kanaler.

Skal jeres kommunikation nå sit fulde potentiale, kan det være relevant at kombinere flere kanaler. På den måde får dine budskaber et boost, når målgrupperne eksponeres for jeres mission og brand flere steder. I dag er der mange platforme at vælge imellem, og vi hjælper jer med at lave det rette mix, så ressourcer matcher resultater. 

Google Ads og SEO.

Hvis du ønsker effektfuld eksponering på verdens største søge- og salgskanal, er du kommet til det rette sted. Vores Google Ads-eksperter hjælper dig med at sætte mål og bryde gennem lydmuren på de helt rigtige søgeord. Imens arbejder vores SEO-specialister på de mere langsigtede resultater, som med tiden får dit site og dine produkter i toppen af Googles søgeresultater. 

Fem gode grunde til at vælge os.

Der findes mange bureauer, som tilbyder at stå for jeres sociale medier. Vi skiller os ud ved at være et full-service bureau, som tænker jeres digitale kommunikation som en helhed. Hos os får I en fast kontaktperson, som har fuld fokus på jeres behov, og som sørger for at trække de rette kolleger med i loopet, hvad end det drejer sig om Google Ads og SEO, nyhedsbreve eller sociale medier. 

 

 • Vi hjælper dig med opstarten, så din konto og kanaler hurtigt bliver køreklar og løbende holdes ved lige. 
 • Vi hjælper med at udvikle idéer til indhold, står for produktionen og bruger løbende data til at optimere resultaterne. 
 • Vi målretter og monitorerer jeres annoncer, så de rammer den rette målgruppe. 
 • Vi driver dine platforme i det daglige og står for community management. 
 • Vores content-team er specialister indenfor alle de største platforme, SEO, Google Ads og nyhedsbreve. 

 

Ambitionerne med tilstedeværelse på sociale medier og andre content-kanaler er forskellige. Lad os tage en snak om jeres, så vi kan finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe jer. 

Vi kan hjælpe dig med:

 • SoMe-strategi 
 • Content-produktion 
 • Løbende drift af platforme 
 • Content marketing 
 • Annoncer og effektmåling 
 • SEO og Google Ads 
 • Tekstproduktion til hjemmeside, nyhedsbrev mm. 

Kontakt Malte.

Citat

Malte Jørstad.

Kommunikationsrådgiver

Kontakt Malte.

Malte Jørstad, Kommunikationsrådgiver

Malte Jørstad.

Kommunikationsrådgiver

Ofte stillede spørgsmål.

Det kan være en jungle at finde rundt i annoncering på sociale medier – skal man bruge betalt indhold for at skabe resultater? Eller skal man holde sig til det organiske indhold?

Der er fordele ved begge tilgange, dog afhænger vores anbefaling af, hvad målsætningen med indsatsen på de sociale medier er. Vi har stor erfaring med både organisk og betalt content, og vi rådgiver jer gerne, når I skal identificere relevante målgrupper, udregne budgetter og planlægge jeres annonceringskampagner, så I kan nå i mål med jeres målsætning for sociale medier.

Det er vigtigt for os, at vores kunder hele tiden er med på råd og holdes opdateret. Vi holder derfor løbende redaktionsmøder, hvor vi i fællesskab bliver enige om rammerne og fremtiden for contentplanerne. Her gør vi også status på, hvordan resultaterne ser ud på de sociale medier og taler om, hvilke aktuelle historier der kan bringes i spil.

Ved tæt samarbejde med virksomheden kan vi producere content, der er relevant for modtagerne. Derudover rådgiver og guider vi også, når f.eks. vi skal have adgang til jeres konti på de sociale medier, eller hvis der skal besvares en kritisk kommentar på jeres sociale medier (community management).

Der findes ikke én løsning, der passer til alle. Vi ved dog, at autentisk og troværdigt indhold performer godt. Det kunne være business cases, employer branding-historier og nyheder fra virksomheden – altså aktuelle og relevante historier, som er interessante at læse og har nyhedsværdi.

Video er også et meget effektivt redskab til at fange modtagerens opmærksomhed i et hvilket som helst newsfeed. De forskellige sociale mediers algoritmer prioriterer videocontent højt, så det gør vi naturligvis også hos KommPress. Læs mere om video her.

Derudover skal vi ikke undervurdere kontinuerligt content. Vi sørger derfor for, at dine sociale medie-profiler hele tiden holdes aktive, så dine følgere kontinuerligt bliver eksponeret for relevante og aktuelle historier.

Andre ydelser.

Har du behov for yderligere hjælp, eller var det ikke det, du søgte?

Du kan læse om vores andre ydelser for at finde den rette løsning.

Public Relations.

Vi hjælper dig med at få dine gode historier i udvalgte medier.

Medietræning.

Vi hjælper dig, så du er klædt på til at tale med journalister og håndtere interviews og svære spørgsmål.

Branding.

Vi hjælper dig med at skabe og styrke dit brand med en målrettet brandstrategi.

Sammen skaber vi
resultater med dine historier.