Medietræning.

Vi klæder dig på til at håndtere det kritiske interview eller situationer, hvor du vil aflevere et klart budskab, fremstå autentisk og have gennemslagskraft foran f. eks. kunder eller medarbejdere.

KommPress stemningsbilleder fra kontoret

Alle talspersoner kan med fordel øve sig i kunsten af at aflevere et budskab og håndtere et kritisk interview.

Er du ordentlig klædt på, når du skal stille op til et kritisk interview? Eller ønsker du at fremstå mere troværdig i din rolle som talsperson? Vi klæder dig på til at håndtere interviewsituationen med medierne – fra aftalen med en journalist sættes op til evalueringen af din indsats.  

 

Med vores medietræning hjælper vores erfarne presserådgivere dig til at blive en troværdig talsperson for din virksomhed eller organisation. Du lærer blandt andet, hvordan du sætter rammerne for et interview, hvordan du skal agere i forskellige interviewsituationer, hvad der karakteriserer forskellige interviewtyper samt ikke mindst træning i fiktive cases foran kamera, så du lærer både at analysere og vurdere din præstation og bliver opmærksom på, hvilke signaler din retorik og din fremtoning sender. 

Præsentation- og budskabstræning.

Hvad gør dig til en god fortæller og en troværdig kommunikatør, når du som leder står foran f.eks. en gruppe medarbejdere, holder en keynote til en konference eller præsenterer din virksomhed for nogle af dine interessenter? 
I et skræddersyet forløb giver vi dig indsigt i præsentationsteknik og budskabstræning og lærer dig, hvordan mimik, holdning, tøjvalg og retorik understøtter din præsentation.

Vi kan hjælpe dig med:

  • Medietræning 
  • CEO-kommunikation 
  • Præsentations- og budskabstræning 

Kontakt Anders.

Citat

Anders Damgaard.

Partner og kontaktdirektør

Kontakt Anders.

Anders Damgaard, Kontaktdirektør

Anders Damgaard.

Partner og kontaktdirektør

Ofte stillede spørgsmål.

Vi giver dig teknikker til at håndtere dialogen med journalister samt træning i forskellige interviewtyper og -situationer.

Vi tager dig ligeledes gennem praktiske øvelser, hvor vi sætter en hypotetisk interviewsituation op med kamera, en (kritisk) journalist og en række ukendte spørgsmål. Herefter får du feedback og gode råd til at forbedre din fremtoning og dine svar.

Nej, ikke nødvendigvis. Medietræning kan også sagtens være et vigtigt værktøj til dig, der tit er i medierne og har brug for at trænge igennem med dine budskaber. Her er det også vigtigt at fremstå naturlig, troværdig og kompetent.

Et medietræningsforløb kan hjælpe dig til at blive skarpere på både dine svagheder og dine styrker, når du skal brænde igennem med en sag.

Sværere end du tror. Politikere, topledere og andre offentlige personer kan bruge et helt liv på at lære at stå igennem et kritisk interview.

Forberedelse og lavpraktisk træning er afgørende elementer for at fremstå så troværdig som muligt, når du står midt i en shitstorm. Når først du har været på forsiden, kan det være svært at rette op på et dårligt interview.

Andre ydelser.

Har du behov for yderligere hjælp, eller var det ikke det, du søgte?

Du kan læse om vores andre ydelser for at finde den rette løsning.

ESG-kommunikation.

Vi hjælper dig med at fremstå som en ansvarlig og handlingsorienteret aktør, der lever op til både nationale og EU-reguleringer.

Kernefortælling.

Vi hjælper dig med at formulere din kernefortælling.

Public Relations.

Vi hjælper dig med at få dine gode historier i udvalgte medier.

Sammen skaber vi
resultater med dine historier.