Moderator.

Vi ved, at nøglen til et succesfuldt event ikke kun ligger i indholdet, men også i hvordan det præsenteres og faciliteres. Hos KommPress kan du finde den helt rette moderator, som hjælper dig med at styre slagets gang og tager dit event til næste niveau.    

KommPress stemningsbilleder fra kontoret

Lad os være moderator ved dit næste event.

Ved at investere i en professionel moderator når du skal afvikle et event, sikrer du både det rigtige fokus på emnet, den rette stemning, og at eventet forløber gnidningsfrit fra start til slut, så såvel publikum og arrangør opnår det fulde udbytte af eventet. Uanset om du skal afvikle en paneldebat, køre live-interview på scenen eller afholde en større konference, så har vi erfaringen og ekspertisen til at hjælpe dig. 

Fra du booker os, tager vi dig i hånden og hjælper dig med at danne de perfekte rammer for dit kommende event. Vi mødes inden eventet og tager en snak om såvel tone og budskaber. Vi foretager den nødvendige research på emnet. Vi indgår i dialog med de deltagende paneldeltagere for at aftale spørgsmål og roller. Og når eventet finder sted, tager vi over og sørger for at binde det hele sammen.

Engagement.

Vores moderatorer er eksperter i at engagere og motivere dit publikum, sikre aktiv deltagelse og holde energiniveauet højt fra ende til anden.

Interaktion.

Vi hjælper med at facilitere den rette dialog mellem talere og publikum gennem Q&A-sessioner, paneldebatter og workshops.

Struktur.

Vi sørger for, at tidsplanen bliver holdt, og at alle punkter på dagsordenen bliver behandlet. 

Professionalisme.

Med de nødvendige kompetencer og den rette erfaring i bagagen repræsenterer vi din virksomhed med højeste professionalisme, så dine budskaber kommer ud. 

Vi er med hele vejen.

Hos KommPress hjælper vi dig gerne både før, under og efter dit event for at sikre, at dine budskaber bliver hørt. Derfor tilbyder vi alt fra pressehåndtering til video- og content produktion, så dine budskaber også når ud henholdsvis før og efter, at eventet finder sted.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan være med til at sikre, at dit kommende event opnår dets fulde potentiale.

 

Kontakt Malte.

Citat

Malte Jørstad.

Kommunikationsrådgiver

Kontakt Malte.

Malte Jørstad, Kommunikationsrådgiver

Malte Jørstad.

Kommunikationsrådgiver

Andre ydelser.

Har du behov for yderligere hjælp, eller var det ikke det, du søgte?

Du kan læse om vores andre ydelser for at finde den rette løsning.

Branding.

Vi hjælper dig med at skabe og styrke dit brand med en målrettet brandstrategi.

Analyse.

Vi hjælper dig med at få større indsigt og viden gennem analyse.

Video.

Vi hjælper dig med levende fortællinger - fra biospots og brandfilm til små portrætter og hverdagsreportager. ​

Sammen skaber vi
resultater med dine historier.