Video.

Video er effektivt, når du vil fange og fastholde din målgruppes opmærksomhed. Vi sørger for, at dit budskab huskes og forstås, og at du og din virksomhed præsenteres fra jeres skarpeste side. 

Lad os producere en video, som skaber resultater.

Video kan formidle meget information på kort tid, og flotte, levende billeder fanger og fastholder seerens opmærksomhed. Din målgruppe husker op til 80 procent af det, de ser – men kun 20 procent af det, de læser. Derfor er video et effektivt værktøj i en digital tidsalder, hvor det i øvrigt er op til 50 gange lettere at få en video til at rangere højt i et Google-søgeresultat sammenlignet med en tekst. 

Markedsfør jeres brand effektivt.

Vi sætter en ære i at levere velproducerede og kreative videoer, der passer til dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at vi formår at skildre dit brands DNA, og at vi formidler den rigtige stemning – om det skal res humoristisk, kreativt eller alvorligt, har vi idéerne og værktøjerne til at føre planerne ud i livet. 

Fra storyboard til storskærm.

KommPress er med dig hele vejen. Vi hjælper med at tænke din målgruppe ind fra start, og vi planlægger og tilrettelægger optagelserne til punkt og prikke. Vi laver storyboard, filmer, redigerer og versionerer til alle platforme. 

Mange forskellige formater

Vi er leveringsdygtige i alle videogenrer. For eksempel: 

 

  • Brandingvideo, som indkapsler dit brand og din forretnings mission og værdier. 
  • Produktvideoer, som højner forståelsen for dine produkters anvendelsesmuligheder. 
  • Eventfilm, som indkapsler stemningen fra din begivenhed. 
  • Employer branding, som tiltrækker drømmemedarbejderne til din virksomhed. 
  • Reportagevideoer til jeres interne kommunikation, så alle i organisationen får syn for sagen. 
  • Timelapse-videoer, som dokumenterer udviklingen af dit næste bygge- eller anlægsprojekt. 
  • Og mange flere … 

Giv videoen liv.

En velproduceret video er et godt fundament, men enhver kommunikation skal have de bedste forudsætninger for at lykkes ude i virkeligheden. Tag en snak med os om, hvordan din video skal markedsføres. 

Kontakt Malte.

Citat

Malte Jørstad.

Kommunikationsrådgiver

Kontakt Malte.

Malte Jørstad, Kommunikationsrådgiver

Malte Jørstad.

Kommunikationsrådgiver

Ofte stillede spørgsmål.

Der er mange steps i en videoproduktion – alt lige fra den første idéudvikling med kunden til produktion og afslutningsvis markedsføring af videoen. Vi klæder din virksomhed ordentligt på og leder jer igennem hele processen fra idéudvikling, strategi, manuskript, produktion og markedsføring. For os er det vigtigste, at der produceres en video, der giver mening. Fundamentet er, at vi tager dig med igennem en effektiv strategiproces – sådan sikrer vi også, at vi skaber resultater med dine historier.

Prisen på en video varierer alt efter produktionens omfang. Skal vi til Grønland for at filme, eller er det blot en tur rundt om hjørnet? Skal den være 10 minutter lang, eller er 2 minutter mere passende? Skal der være masser af grafik i videoen, eller skal det ”bare” være rå video? Skal der gennemføres interviews? Skal videoen suppleres af speak?

Der er et hav af muligheder, og vi skal nok hjælpe dig i mål med den mest effektive og passende video for dig. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores videoproduktion eller vil have et tilbud, så tag endelig kontakt til en af vores dygtige medarbejdere i videoteamet.

Ja! Vi er flere i teamet, der har et dronecertifikat, og som elsker at flyve med drone. Droneoptagelser kan noget, som klassiske former for video ikke kan. Det giver mulighed for at fange helt unikke perspektiver – alting tager sig anderledes ud i fugleperspektiv. Med en drone kan du fremhæve både enkelte dele eller få det store overblik samtidig med, at du sikrer nogle imponerende billeder til din video.

Video er en enormt effektiv kommunikationsform. De levende billeder fanger seerens opmærksomhed, ligesom meget kan kommunikeres på kort tid. Er der samtidig kræset for detaljerne i videoen, så den fremstår æstetisk og indbydende, forbindes din virksomhed med professionalisme og kvalitet.

Vi hjælper hver enkelt kunde på rette vej i forhold til at få videoen ud på den – for dem – rette platform. Valget af platform afhænger af flere ting, heriblandt typen af virksomhed, budskab, målgruppe og meget andet. Vi sørger altid for, at din video kan bruges på tværs af flere platforme, så den kan skabe værdi mere end et sted.

Ønsker du undertekster eller speak til din video, sørger vi også for det – uanset om det er til et dansk eller et engelsk publikum. På den måde er du sikret et komplet videoprodukt af høj kvalitet.

Andre ydelser.

Har du behov for yderligere hjælp, eller var det ikke det, du søgte?

Du kan læse om vores andre ydelser for at finde den rette løsning.

Employer Branding.

Vi hjælper dig med at lægge en strategi for din Employer Branding.

Public Relations.

Vi hjælper dig med at få dine gode historier i udvalgte medier.

ESG-kommunikation.

Vi hjælper dig med at fremstå som en ansvarlig og handlingsorienteret aktør, der lever op til både nationale og EU-reguleringer.

Sammen skaber vi
resultater med dine historier.