Public Relations.

Vores dygtige PR-specialister kan hjælpe med at få dine gode historier ud at leve i medierne. Via vores mangeårige erfaring, vores netværk og vores indsigt i medielandskabet hjælper vi dig både med at spotte de gode pressehistorier og med at bære dem ind til redaktionerne. 

Vi giver dine historier liv i medierne.

Sådan arbejder vi med PR.

Hos KommPress tager vi altid udgangspunkt i målgrupper og mål. Hvem skal vi ramme? Og med hvilken effekt? Det vil altid styre, hvordan vi tilgår den enkelte indsats. 

Handler det om at komme bredt ud med en historie? Eller handler det mere om at ramme få, udvalgte medier? Er din målgruppe Hr og Fru Danmark eller en CEO i logistikbranchen? 
 
Når målgruppe og mål er på plads, hjælper vi med at vinkle historien, så vi rammer de rigtige mennesker med de rigtige budskaber. Dernæst går produktionen af PR-materialet i gang, inden vi begynder at gå i dialog med medierne. 

Vi har over årene opbygget et godt netværk rundt omkring på landets redaktioner. Dette gælder både lokalmedier, fagmedier, nationale medier og erhvervsmedier. 

Vi gør os umage.

Vi ved, at det kan være følsomt at komme på forsiden. Derfor gør vi os umage med vores arbejde og bruger vores journalistiske tæft til at faktatjekke og stille de rigtige spørgsmål. Samtidig anerkender vi også, at den gode pressehistorie opstår i samspillet mellem virksomhed og journalist – derfor prioriterer vi at have et godt netværk ude på redaktionerne, ligesom vi forstår og respekterer journalisternes hverdag og prioriteringer.

International PR?

Vi arbejder primært med danske medier, men vi tilbyder også at arbejde med international PR. 

 

Via samarbejdspartnere i bl.a. Norge og Sverige kan vi tilbyde hjælp til pressearbejde i resten af Skandinavien, ligesom vi har gode relationer til medier i blandt andet UK og Tyskland. 

 

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak, hvis du ønsker at vide mere. 

Vi kan hjælpe dig med:

  • Pressemeddelelser 
  • Mediebriefs 
  • PR-strategier 
  • PR-beredskaber 
  • PR-rådgivning 

Kontakt Morten.

Citat

Morten Vittrup Lund.

Seniorrådgiver

Kontakt Morten.

Morten Vittrup Lund, Seniorrådgiver

Morten Vittrup Lund.

Seniorrådgiver

Ofte stillede spørgsmål.

En målrettet og veludført PR-indsats kan styrke din virksomheds eller din organisations troværdighed og skabe øget synlighed om jeres brand.

Udover at god PR-omtale bidrager til at skabe positiv omtale af virksomheden, understøtter den samtidig jeres employer branding-strategi, da både eksisterende og kommende medarbejdere vil kunne få et mere positivt billede af virksomheden.

Vi kan naturligvis ikke udstede garantier for, at et medie vælger at bringe lige netop din historie.

Vi kan til gengæld garantere, at vi gør alt, hvad vi kan, for at det sker via kompetent rådgivning, vores forståelse for mediernes mekanismer, et velfungerende distributionssystem og vores brede netværk ude på redaktionerne.

Vi finder i fællesskab frem til den rette målgruppe til netop din virksomheds historie – herefter kan vi sige langt mere om, hvilke medier vi vil anbefale, at der tages kontakt til.

Vi har mulighed for at komme ud til alle danske medier – det gælder dagblade, erhvervsaviser, TV-nyheder, ugeaviser, magasiner samt fag- og nyhedsmedier på både lokalt, regionalt og nationalt plan.

Vi arbejder også i visse tilfælde udenfor de danske landegrænser.

Andre ydelser.

Har du behov for yderligere hjælp, eller var det ikke det, du søgte?

Du kan læse om vores andre ydelser for at finde den rette løsning.

Medietræning.

Vi hjælper dig, så du er klædt på til at tale med journalister og håndtere interviews og svære spørgsmål.

Kernefortælling.

Vi hjælper dig med at formulere din kernefortælling.

Content.

Vi hjælper med at skabe resultater med dine historier på websites, i nyhedsbreve og på SoMe.

Sammen skaber vi
resultater med dine historier.